Skip to main content

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Lastnik

Lastnik te spletne strani je družba Zavarovalno zastopanje I.Q. d.o.o..

Omejitev odgovornosti

Čeprav vlagamo veliko napora v to, da so podatki, objavljeni na tej spletni strani, točni, pravilni in ažurni, se lahko včasih zgodi, da niso.

Žal ne moremo kakorkoli odgovarjati za netočne, nepravilne ali neažurne podatke.

Varstvo osebnih podatkov

Zbiranje prijav

Na tej spletni strani omogočamo tudi, da vstopite v kontakt z nami z namenom, da vas povabimo na informativni razgovor glede možnosti sodelovanja z nami. V tam namen je na spletni strani objavljenih več spletnih obrazcev, v katere vnesete svoje osebne podatke.

Osebni podatki, ki jih vnesete, bodo uporabljeni samo za to, da vas kontaktiramo z namenom, da se dogovorimo za razgovor. Vnešenih osebnih podatkov ne bomo posredovali nobeni tretji osebi, razen če tako od nas zahteva zakonodaja.

Obvezno nam morate sporočiti ime in priimek, telefon ter kraj, kamor bi prišli na razgovor. Elektronski naslov je obvezen ker olajša kontakt z vami (npr. če ne bi bili dosegljivi na telefon ipd.).

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke (angl. cookies), vendar pa deluje brez težav v primeru, če imate piškotke izklopljene.

Piškotki se uporabljajo za analizo in spremljanje prometa na naši spletni strani. Za to analizo uporabljamo orodja družbe Google.

Dnevniške datoteke

Strežnik, na katerem gostuje naša spletna stran, lahko uporablja spremljanje dostopov s pomočjo t.i. dnevniških datotek (angl. log files).

Podatki se v teh datotekah zbirajo z namenom preprečevanja zlorab in pri odpravljanju težav pri delovanju spletne strani.